centre estètica Gavà

Tractaments d’estètica a Gavà

Estètica a Gavà, amb tractaments i experiència de benestar i bellesa.

Gavà tractaments d'estèticaBenvingut a un espai de bellesa, relaxació i benestar, que porta des del 2001 oferint-te els millors tractaments d’estètica a Gavà (Barcelona).

Desconnecta, per connectar amb tu.

A Spa Mon Estetic hem modernitzat la nostra carta de bellesa, que progressivament ha anat ampliant-se, amb serveis exclusius i circuits que busquen una desconnexió completa del dia a dia, per connectar amb el teu benestar i estètica.

Depilació, rituals facials i corporals, solàrium... Et proposem una completa carta d’experiències pensades per al teu benestar, amb tractaments de les principals firmes nacionals i internacionals, com Cocoon, Sorisa o Ultrasone.

Modernes instal·lacions, amb balneoteràpia i aparells

Després d’ampliar els tractaments d’estètica a Gavà, l’any 2005 vam decidir traslladar-nos a un nou centre de bellesa, amb millors instal·lacions, per albergar els aparells més moderns i l’innovador tractaments de balneoteràpia.

Tenim 12 cabines, on desenvolupem les diferents classes de tractaments d’estètica a Gavà. Per a la teva comoditat, tens la possibilitat de deixar els teus estris en taquilles individuals. Et proporcionem el vestuari d’un sol ús que sigui necessari, segons el ritual, experiència o els tractaments d’estètica a Gavà que vulguis gaudir a Spa Mon Estetic.

Gaudeix o regala un dels nostres rituals de bellesa i benestar

 

Spa urbà a Gavà

Al nostre spa urbà a Gavà vénen de Castelldefels, Viladecans… Encara no ens coneixes?

SPA MON ESTETIC

Carrer Generalitat, 8-14
Gavà, 08850, Barcelona

93 662 24 69

677582965

BLOG